Отзывы автошколы

Марія
3 мая 2024
Найвідповідальніший крок в своєму житті - це сісти за кермо і поїхати!!!
За відгуками в інтернеті та від знайомих вирішила розпочати навчання в автошколі "Сігма".
І не помилилась.
Вже з перших занять теорії зрозуміла, що я зможу опанувати "1762 питання Green - Way????
Велика вдячність викладачу Руднику Владиславу, який з відповідальність та гумором проводив заняття. Йшла із задоволенням на теорію.
Здача іспиту теоретичного з 1 разу, і це вже результат)))

Дякую моєму інструктору Бойко Миколі, людині терплячій, добрій, спокійній.
Сівши за кермо "вперше, з нуля", Микола все чітко пояснює, якщо потрібно, то і не один раз, але це настільки доступно, чітко і лаконічно - Браво????
Попепеду ще практичні заняття з водіння, але завдяки інструктору Миколі, вже вірю в себе і в свої сили.
Дякую автошколі)))))
Юлія
24 апреля 2024
Рекомендую автошколу Сігма з власного досвіду. Теорію здала з першої спроби!
Найбільше лякала практична частина навчання. Але вже з першого заняття з Євгеном Лісовим поборола страх водіння. Інструктор професійно пояснює всі важливі моменти. Спокійно вказує на помилки над якими ще треба працювати. І як результат - впевнена їзда по місту і водійське посвідчення!
Марина
23 апреля 2024
Навчаюсь в автошколі "Сігма". Майже закінчуються практичні занняття і вже хочу подякувати інструктору Лісовому Євгенію за те, що він зміг навчити мене керувати автомобілем!!! Для мене це було нереальним завданням. Побажаю незкінченних міцних нервів, вмілих учнів і гарних доріг!!!
Наталія
29 февраля 2024
Закінчила автошколу «Сігма». Хочу подякувати своєму автоінструктору Наталії Поправці! Я практично вперше сіла за кермо механіки і Наталія з нуля навчила мене їздити. Це професіонал своєї справи, заняття проходили спокійно, душевно. Ця людина завжди підтримає, допоможе, легко і доступно все пояснить. Я дуже вдячна за витримку, терпіння, розуміння і підтримку! Рекомендую усім!!! Якщо автоінструктор то саме Наталія! Також вдячна викладачу з теорії Руднику Владиславу! Заняття проходили легко, з юмором, на позитиві, ефективно і головне доступно!
Дякую автошколі за таких викладачів!????
Ірина
19 декабря 2023
Проходила навчання в автошколі "Сігма".Теорія з викладачем Приказчиком Петром Васильовичем " пролетіла" як мить: цікаво, зрозуміло , з життєвими прикладами і поясненнями. Теоретичний іспит здала з першого разу. Окрема подяка інструктору з водіння Колі Бойко: спокійний, врівноважений, терплячий та доброзичливий. Навчив керувати механікою "з нуля", все незрозуміле пояснював стільки, скільки потрібно. Однозначно, рекомендую автошколу.
Ірина
18 ноября 2023
Хочу виразити свою подяку автошколі за якісне навчання, ви дійсно працюєте на результат. Особливо велика вдячність інструктору Наталії за професіоналізм.
Ксенія
4 ноября 2023
Дякую викладачам Сергію та Наталі за цікаві та легкі для розуміння уроки із практики! Щиро рекомендую
Людмила Туктаганова
11 октября 2023
Дуже класна автошкола, вчитель теорії Владислав Рудник просто ТОП) Все доступно пояснює, стиль подачі інформації зацікавлює, приємно сиідти на уроці, попереду іспит але я вже впевнена що здам, як говорив Владислав Рудник "хто хоче той здає"! Дякую за можливість навчатись якісно!)))
Підіпригора Кирило
10 октября 2023
По перше дякую Петру Васильовичу за цікаві та корисні уроки теорії, на які хотілося ходити. По друге дякую Миколі Миколайовичу за практичні заняття, на яких тебе навчають по суті без криків та матюків. Дуже задоволений навчанням в вашій автошколі. Теорію та практику здав з 2 разу (нерви та страх невідомого дають своє)
Наталія
1 сентября 2023
Найкращий інструктор Сергій , я прям у захваті. Здала з першого разу. Всім рекомендую, спеціаліст у своїй справі . Дуже доступно пояснює , спокійний , людина своєї справи. Дякую Сергію дуже за професіоналізм.
Наталія
27 августа 2023
Закінчила автошколу "Сігма".Хочу щиро подякувати викладачам автошколи, адміністрації,а особливо своєму інструкторові Наталії Поправці за професіоналізм, терпіння та людяність.Автошколу рекомендую !!!
Наталія
25 августа 2023
Закінчила автошколу"Сігма". Навчання проходило досить цікаво в доброзичливій атмосфері.Хочу подякувати викладачам автошколи, адміністрації,а особливо своєму інструкторові Наталії Поправці за витримку,професіоналізм та людяність.Автошколу рекомендую!!!.
Ярина
19 августа 2023
Доброго дня, хочу подякувати автошколі за гарних викладачів????Теорію вивчала у Владислава, завжди приємно було ходити на заняття, заняття проходили з легкістю і гумором, ну і звичайно з ефективністю, теорію здала з першого разу.
Щодо практики, займалась у Сергія, дуже гарно, спокійно все пояснював, допомагав, ніякого хвилювання під час поїздок не було, дуже приємно було займатись. Результат на обличчя, практику також здала сама з першого разу.
Дякую автошколі за таких викладачів❤️
Альона
24 июня 2023
Хочу подякувати нашому викладачу з теорії - Руднику Владиславу! Уроки проходили доступно, цікаво та пролітали дуже швидко!Чекала на кожне заняття з нетерпінням!Викладач дуже терплячий, вміє зацікавити та тримати увагу групи. Також хочу відмітити гарне почуття гумору))).Завдяки йому здала іспит з першої спроби. Успіхів Вам і щира подяка за Вашу працю та підтримку!
Катерина
19 июня 2023
Хочу висловити подяку автошколі за те, що вона перевищила мої очікування. Теорію, моя група в більшості своїй здала з першого разу, всі заняття пройшли просто в розумінні, легко і на приколі. Владислав, ці оплески для Вас! ????????

Завдяки моєму інструктору з водіння Колі Бойку я сіла вперше в своєму житті за механіку і таки поїхала. Коля, дякую за витримку, за пояснення і розуміння, попереду екзамен , але ми справимось!
Рекомендую автошколу, тому що якби мені щось не сподобалось - це точно знали би всі. ????Дякую за Вашу працю!
Наталія
23 мая 2023
Хочу подякувати Руднику Владиславу Олександровичу за отримані знання в теоретичній частині . Результат - здача екзамену з першого разу. Дуже доступно пояснює , цікаво слухати , гарне почуття гумору .
Литвиненко Ілона
22 мая 2023
Хочу виразити велику подяку автошколі Сігма,зокрема Приказчику Петру Васильовичу та автоінструктору Лесі. Саме завдяки цій тендітній дівчині я з нуля навчилася спокійно водити автомобіль та успішно здала іспити. Уроки водіння проходили максимально комфортно,спокійно та інформаційно. Викладач відмінно знає свою справу і прищеплює любов до водіння. Ще раз дякую і бажаю процвітання!
Аліна
19 мая 2023
Проходила навчання в автошколі, теорію викладав Владислав Рудник - висококваліфікований спеціаліт, пояснює все доступно і зрозуміло, теорію здала з першого разу. Практики мене навчав Микола Бойко супер інструктор, розказує всі нюанси по водінню та здачі екзамену. Екзамен також здала з першого разу.
Обов'язково рекомендую автошколу, в ній працюють дійсно кваліфіковані спеціалісти!
Ярослав
11 мая 2023
Викладач Приказчик Петро Васильович добре навчить і правилам, і нюансам на тестуванні і анекдотам)). Загалом навчання теорії було гарне, лишилось практичне навчання - побачимо як воно буде
Рінна
9 мая 2023
Вдячна автошколі, викладачу з теорії Петру Васильовичу і неймовірній інструкторці Лесі за якісну підготовку до здачі як теоретичного, так і практичного екзамену. Заняття були цікавими, інформативними та ефективними. Здала всі екзамени з першого разу.
Ви круті!)
Катя
9 мая 2023
В захваті від викладача Петра Васильовича. Навчання дуже цікаве, багато прикладів і нюансів. Не соромно задавати запитання і викладач завджи готовий допомогти і пояснити. Творчий підхід дозвляє легше запам'ятовувати. Петро Васильвич - Ви професіонал своєї справи, дякую Вам!
Інна
9 мая 2023
Щиро дякую за навчання Приказчик Петру Васильовичу і школі "Сігма". Гарний підхід, приклади з життя.
Наталія Малофеєва
9 мая 2023
Хочу висловити щиру вдячність нашому викладачу Приказчику Петру Васильовичу, за безцінний досвід в освоєнні ПДР, за безпосередній підхід до викладення матеріалу, за вміння зрозуміти прогалини в деяких питаннях кожного із групи, за щире співпереживання за кожного свого учня. Бажаю процвітання всій команді! Дуже рекомендую кожному , хто виявить бажання опанувати Правила дорожнього руху- ПРИКАЗЧИКА ПЕТРА ВАСИЛЬОВИЧА!!
Олена
3 мая 2023
Проходила теоритичне навчання в цій автошколі за адресою м. Бровари, вул.Волноваська 2, тому можу сміливо рекомендувати її.
Особливу увагу, хочу звернути на викладача-Приказчик Петро Васильович(неймовірно талановий викладач). Наші заняття «пролітали» зі швидкістю світла, завжди весело, матеріал викладався конструктивно, що призвело до швидкого вивчення теорії з водіння.
Дякуючи, Петру Васильовичу іспит в сервісному центрі був складений на відмінно з першого разу!
Отже, якщо ви в пошуку автошколи, яка дійсно допоможе вам швидко ознайомитись та освоїти основи водіння- тоді вам сюди.
Ангеліна
27 апреля 2023
Завершила навчання у автошколі «Сігма» і можу залишити лише позитивні відгуки.
Викладачі справді є майстрами своєї справи, за що я дуже їм вдячна.
Теоретичний курс викладав Рудник Владислав Олександрович. Заняття проходили в чудовій атмосфері, подача інформації була доступною та зрозумілою. Завдяки йому мені вдалося здати тест з теорії з першого разу без жодної помилки.
Окрема подяка інструктору по водінню - Бойко Миколі.
Він з нуля навчив мене водити автомобіль на механіці, і без проблем здати практичний іспит.
Спокійний, терпеливий, все зрозуміло пояснює та показує стільки, скільки це потрібно. Це людина, з якою приємно мати справу і завжди хочеться приходити на заняття. Однозначно раджу співпрацю саме з ним!
Ангеліна
26 апреля 2023
Завершила навчання у автошколі «Сігма» і можу залишити лише позитивні відгуки.
Викладачі справді є майстрами своєї справи, за що я дуже їм вдячна.
Теоретичний курс викладав Рудник Владислав Олександрович. Заняття проходили в чудовій атмосфері, подача інформації була доступною та зрозумілою. Завдяки йому мені вдалося здати тест з теорії з першого разу без жодної помилки.
Окрема подяка інструктору по водінню - Бойко Миколі. Він з нуля навчив мене водити автомобіль на механіці, і без проблем здати практичний іспит.
Спокійний, терпеливий, все зрозуміло пояснює та показує стільки, скільки це потрібно. Це людина, з якою приємно мати справу і завжди хочеться приходити на заняття. Однозначно раджу співпрацю саме з ним!
Вікторія Кучма
14 апреля 2023
Хочу залишити щирий відгук за автошколу "Сігма" в цілому, та
особисто порекомендувати викладача по теорії Рудника Владислава, з ним уроки проходять цікаво, пізнавально, з ноткою гумора та із безліччю реальних прикладів та історій.
Також широ рекомендую інструктора з водіння Поправку Наталію, це професіонал своєї справи, навчає спокійно, підтримує пояснює розповідає як краще "вирулювати" в тій чи іншій ситуації на дорозі. Завдяки Владиславу та Наталії ніякі іспити не страшні, і цілком реально скласти їх з першого разу.
Дякую за навчання!!!
Кучма Вікторія
12 апреля 2023
Хочу порекомендувати автошколу для тих хто обирає навчання, бо хто вже закінчив школу знає, що тут найкращі викладачі.
Особиста рекомендація інструктора по теорії - Рудник Владислав, так як він легко, із безліччю реальних прикладів з гумором та зрозуміло пояснює правила дорожнього руху.
Також щиро рекомендую інструктора з водіння Поправка Наталія. Уроки з Наталією проходили спокійно, без краплі страху, а головне що завдяки Наталії іспити зовсім не страшні.
Дякую автошколі за навчання. Ці місяці пролетіли не помітно
Тетяна
6 апреля 2023
Закінчила своє навчання в автошколі «Сігма» (Торгмаш). Обрала школу, бо порадили інструктора Поправку Наталю. Тепер після здачі практичного іспиту буду радити своїм друзям тільки її. Спокійний викладач, завжди підтримає, підкаже, допоможе розібратись в незрозумілій ситуації. Після кожного уроку мені хотілось продовження, навіть коли урок тривав 2 години. З теорії викладач Рудник Владислав - вчитель від Бога☺️ теорію здала з першого разу. Дякую всім, хто супроводжував весь час і допомагав. Адміністраторам, викладачам, директору - все було на найвищому рівні ????
Юлія
25 марта 2023
Приказчик Петро Васильович дуже хороший вчитель! На заняттях не сумно)) розповідає всі можливі нюанси, що можуть бути на тестуванні.
Діана
24 марта 2023
Приказчик Петро Васильович - висококласний майстер своєї справи! Процес навчання є надзвичайно приємним, комфортним. Дуже вдячна йому за людяність, за високий професіоналізм, за вміння навчати і передавати свої знання іншим людям!
Наталия
15 марта 2023
Отличная школа
Людмила
13 марта 2023
Дуже рада, що маю змогу навчатися саме в цій автошколі! Відвідувати лекції саме задоволення, Петро Васильвоч не дає сумувати, але й не дає розслаблятися. Чудовий викладач, дякую вам за працю.
Повар Ната
12 марта 2023
Поки що прохожу тільки теорію, але хочу залишити відгук про чудового викладача Петра Васильвича! Дуже приємний та цікавий викладач! Всі лекції наповнені гарними наочними прикладами.
Аліна Савчук
11 марта 2023
Про автошколу "Сігма" я дізналась від друзів, вони теж навчались там. Теорію мені викладає Приказчик Петро Васильович. Він зрозуміло пояснює тонкощі правил дорожнього руху, як справжній вчитель. Хоча він і є вчитель???? - вчитель від природи! Петро Васильович розповідає про всі нюанси, які можуть бути на тестах, ми розбираємо дорожні ситуації, а потім він відповідає на всі поставлені питання. Може залишитися, щоб пояснити, те, що не зрозуміло чи розібрати незрозумілі тести. Хто ще вибирає автошколу - рекомендую "Сігма" і мого вчителя!
Ірина
11 марта 2023
По рекомендаціям знайомих вирішила навчатись в автошколі "Сігма", і не пошкодувала. Хочу подякувати Приказчик Петру Васильовичу за його талант викладача, який доступно та зрозуміло доносить інформацію до учнів, у разі чогось незрозумілого завжди пояснить іще не раз. Всім бажаючим навчатись рекомендую!!!!
Грушкевич Надія Василівна
11 марта 2023
Навчаюсь в Автошколі "Сігма" Бровари, навчання дуже цікаве, викладач Приказчик Петро Васильович доступно і зрозуміло складає матеріал.
Окремо хочу відзначити що підхід викладача Приказчика Петра Васильовича до навчання дуже захоплює, оскільки викладач професійно створює сприятливу (позитивну) атмосферу у групі що дозволяє не лише добре навчатися а й отримувати задоволення від навчання.
Неодмінно буду рекомендувати Петра Васильовича як хорошого викладача, а також автошколу "Сігма".
Вікторія
26 февраля 2023
Проходила навчання в Сігма дуже задоволена.
Яна
3 декабря 2022
Проходжу практичний курс з водіння у інструктора Свешнікова Олександра Єгоровича. Уроки проходять дуже комфортно та інструктор доступно пояснює всю потрібну інформацію. Кожну допущену помилку ми обговорювали та пропрацьовували до ідеалу. Також надзвичайно вдячна за підтримку під час кожного уроку. Чудовий викладач!!
Ілля Кохановський
1 декабря 2022
Пройшов теоретичне та практичне навчання у цій автошколі, не жалкую ні про що!
Петро Васильович майстерно навчає теоретичним основам, тонкощам стосовно розмітки і знаків.

Практику проходив у Олександра Єгоровича Свєшнікова. Як справжній педагог, Олександр Єгорович не тільки викладає основи свого предмету, а й передає безцінний власний досвід. Порівняно із початком наших занять - зараз я себе відчуваю за кермом впевнено і готовий до реального водіння.
Рекомендуватиму школу та викладачів!
Олеся Кулакевич
28 октября 2022
Хочу особливо відмітити і подякувати інструктору Бойко Миколі Сергійовичу. Він молодий, проте справжній професіонал своєї справи. Навчив мене їздити з нуля бездоганно, так що я змогла здати іспит самостійно. Терпеливий, чудово і зрозуміло все пояснює. Саме з ним я полюбила водіння, хоча раніше в мене був психологічний страх до цього. А ще з ним приємно мати справу, оскільки не має шкідливих звичок (не палить), а для мене (вагітної на той час) це було дуже важливо! Усім знайомим раджу співпрацю саме з ним!
Олеся Кулакевич
28 октября 2022

Хочу особливо відмітити і подякувати інструктору Бойко Миколі Сергійовичу. Він молодий, проте справжній професіонал своєї справи. Навчив мене їздити з нуля бездоганно, так що я змогла здати іспит самостійно. Терпеливий, чудово і зрозуміло все пояснює. Саме з ним я полюбила водіння, хоча раніше в мене був психологічний страх до цього. А ще з ним приємно мати справу, оскільки не має шкідливих звичок (не палить), а для мене (вагітної на той час) це було дуже важливо! Усім знайомим раджу співпрацю саме з ним!
Духно Ірина
22 октября 2022
По рекомендаціях знайомих я навчалася в автошколі "СІГМА". І жодного разу про це не пошкодувала. Там дійсно працюють кваліфіковані спеціалісти.
Хочу виразити подяку інструктору по теорії - Рудник Владиславу. Такої легкої форми подачі важливої інформації я навіть не очікувала.
Інструктор з водіння - Леся ( особиста моя рекомендація) ! Настільки легко і доступно пояснюється, що відразу з перших уроків розумієш, що в мене все вийде. Та без сумнівів можна сміливо складати іспит в МРЕО.
Ще б дуже хотіла відзначити інструктора з водіння - Свешникова Олександра. Це дійсно професіонал своєї справи.
Такої методики, Ви ніде не зустрінете!!!
Із задоволенням та обов'язково всім буду рекомендувати автошколу "СІГМА" та моїх улюблених інструкторів!!!

Нікіта
20 октября 2022
Хотілось би подякувати Автошколі Сігма, за те, що дали мені знання, які допомогли мені навчитись водити автомобіль. За теоретичну частину, хотілось би подякувати викладача Владислава. Дійсно зміг легко донести всю необхідну інформацію і допомогти зрозуміти всі тонкощі правил дорожнього руху. Ну і звісно хочеться подякувати від усього серця інструктору з практичного водіння - Свєшнікову Олександру Єгоровичу. Дійсно майстер своєї справи. На останньому занятті, вже з посмішкою згадував переживання щодо перебування на дорозі. Також подобається його дружня атмосфера, яка не дає нервувати за кермом. Ідеальний розбір помилок і відточування навичок, які я освоїв на заняттях.

Тож рекомендую брати саме його як інстурктора з практичного водіння!
Оксана
20 октября 2022
Проходжу практичний курс з водіння у інструктора Сігми Свешнікова Олександра Єгоровича. Дуже вдячна йому за проявлене терпіння при поясненні, підтримку під час навчання. Це спеціаліст, який хоче щоб його учні були найкращими водіями, тому акцентує увагу на допущені помилки і допомогає їх усувати, поглиблюючи наші знання і вміння.
Рекомендую! Викладач супер!
Оксана
20 октября 2022
Проходжу практичний курс з водіння у інструктора Сігми Свешнікова Олександра Єгоровича. Дуже дякую йому за проявлене терпіння при поясненні, за підтримку під час навчання! Це спеціаліст, який хоче щоб його учні були найкращими водіями, тому, акцентує увагу на допущені помилки і допомогає їх усувати, поглиблюючи наші знання.
Рекомендую!
Аліса
20 октября 2022
Хочу подякувати майстрам в своєму ділі в цій автошколі, заняття з теорії в мене проводив Владислав Олександрович, з ним ви навіть не дізнаєтесь що таке нудні лекції, майстер з вождіння в мене був Олександр Єгорович, прийшовши в автошколу я навіть переплутала тормоз і зщеплення, аде через декілька занять навіть виконала сама паралельну парковку, інструктор відноситься до всіх з повагою і розумінням, на всі помилки спокійно реагує і завжди допомагає
Оксана
20 октября 2022
Хочу виразити велику вдячність інструктору з водіння Олексадру Єгоровичу, це - Вчитель від Бога! Заняття проходять дууууже продуктивно та доступно. І це дійсно так, Олександр Єговоривич поважає своїх учнів, які для ньго "сонечки". В заняття вкладує всю душу аби ми, учні, були найкращими на дорозі !!!
Марія
20 октября 2022
Автошколою задоволена. Особлива вдячність Приказчику Петру Васильовичу за надані знання з теорії. Дуже доступно і зрозуміло , а головне з позитивом ! Іспит здала з першого разу без жодної помилки! Хоча всі знайомі стверджували , що здати самому неможливо . Гарна автошкола , душевна атмосфера , гідні знання! Дякую !
Оксана
18 октября 2022
Хочу виразити свою вдячність викладачу Олександру Єгоровичу за відданість своїй роботі, вмінню досконально та «доступно»пояснювати, з терпінням ставитись до учнів! Олександр Єгорович- це Вчитель від Бога! Олександр Єгорович - це Людина, з доброю душею! Дуже хочеться побажати кожному мати такого інструктора по водінню☺️
Аліса
14 октября 2022
Хочу подякувати викладачам в цій автошколі, вони майстри свого діла, з теорії в мене був викладач Владислав Олександрович, з ним ви і не дізнаєтесь що таке нудні заняття, а з практики - Олександр Єгорович, навіть якщо ви не знаєте де яка педаль знаходиться, то з ним ви через декілька занять вже в гараж зможете заїжджати
Оксана
12 октября 2022
Хочу виразити свої позитивні відгуки про викладача-інструктора Олександра Єгоровича. Олександр Єгорович - це Вчитель від Бога! Пояснює чітко, доступно, заняття проходить інформативно та завжди на позитиві! Дуже порядний, прислуховується до всіх запитань та доступно вчить навичкам водіння! Дякую школі за можливість мати найкращого інструктора!
Антон
11 октября 2022
Хочу подякувати автошколі за якісне навчання, як на теоретичних, так і практичних заняттях. Владислав Олександрович чудовий вчитель, який пояснює матеріал з гумором та прикладами з життя, що робить кожне заняття ще більш цікавим. Також окрема подяка Олександру Григоровичу, неймовірний інструктор з водіння, який має багатий досвід та індивідуальний підхід до кожного учня. Терпляче та лагідне ставлення, докладне та легке пояснення того, що здавалося важким, здатність заспокоювати учнів, відстоювати їх у разі виникнення несправедливих ситуацій - це все про нього. Дякую школі за науку та бажаю кожному бажаючому тут вчитися зустрітися з цими викладачами!
Галина
5 октября 2022
Хотіла подякувати викладачам за цікаві та пізнавальні уроки, а також інструктору Олександру Єгоровичу за терпіння та віру в мене
Поля
5 октября 2022
Це просто супер. Через війну не довчилася у київській автошколі і перейшла сюди, тож є з чим порівнювати. Це небо і земля! Настільки доброзичливо та зрозуміло мене ніколи ще не навчали. Дякую Свешникову Александру на червоній з білим дашечком шкоді, це, напевне, найдобріший інструктор в автошколі. Пояснює зрозуміло з першого разу і пишається кожним зі своїх учнів, поважає та детально пояснює чому сталася помилка та як її виправити.

А ще він називає усіх сонечками! Видно, що він щиро любить усіх нас.
Даша
29 сентября 2022
Закінчила навчання у вашій школі та успішно здала іспити в мрео. За це,особливо хочу подякувати Приказчику Петру Васильовичу! За його стиль викладання В одній мудрій книзі написано про слова, які добре сприймаються, що вони «приправлені сіллю» (Колоссян 4:6). Подібно як сіль додає смаку страві, так і наочні приклади та гумор Петра Васильовича робили заняття з теорії «смачними».Сігму на Лагуновій вже рекомендувала подругам і зараз проходять там навчання і вони. Бажаю наснаги в роботі та вдячних учнів!
Виктория 03.09.2022
3 сентября 2022
Проходила обучение в етой школе.Все понравилось.И то что можно выбрать удобный район.Я проходила обучение в районе Торгмаш. Хочется отметить преподавателя по теории Владислава. Очень понравилось как преподает информацию, все интересно и доходчиво. По практике вождения у меня был инструктор Евгений. Только хороший отзыв о нем. Все обьясняет, показывает и имеет терпение, что не маловажно с нами новичками. Я осталась довольна. Так что с преподавателями мне повезло!!! Школу рекомендую.
Ірина
29 августа 2022
Чудова автошкола. Ходила на заняття з великим задоволенням. Сподобалося, що теорія була цікавою з життєвим досвідом. Практичні заняття проходили не менш цікаво та доступно. Завдяки прекрасним
викладачам Владиславу та Наталії отримала чудові знання та досвід. Дякую Вам за це! Рекомендую школу СИГМА!
Тамара
27 августа 2022
Безмежно вдячна автошколі Сігма ( торгмаш)
Приємний колектив, зрозуміле пояснення і відповіді на всі ваші запитання навіть в позаурочний час .
Гуру теорії ПДР Рудник Владислав - доказ того, що з талановитим викладачем навіть нудне може бути цікавим та захопливим☺️

Також дякую моєму інструктору Наталіі за терпіння, професіоналізм, за гнучкість, нестандартність, за гумор і за віру в мене)
Світлана
25 августа 2022
Автошколу вибирала по рекомендації знайомих.
Велике спасибі Петру Васильовичу, який зрозуміло і цікаво пояснює теоретичний матеріал. Також окреме спасибі інструктору, Бойко Колі, за його професіоналізм та доброзичливість.
Світлана
25 августа 2022
Автошколу вибирала по рекомендації знайомих, які її закінчили. Велике спасибі Петру Васильовичу , який зрозуміло і цікаво пояснює теоретичний матеріал. Також окреме спасибі інструктору
Анна
23 августа 2022
Рекомендую автошколу. Проходила навчання на Волноваській. Лектор Петро Васильович дуже зрозуміло добре пояснює. Інструктор Микола (жовта шкода)- завдяки своєму професіоналізму і порадами, допоміг позбутися страху перед водінням і навчив їздити)
Олена
16 августа 2022
Зупинила свій вибір на даній автошколі і не пошкодувала. Цікаві та інформативні заняття. Інстінструктор Микола Бойко з нуля навчив водити авто, за кермом відчуваю себе впевнено. Ніякого психологічного тиску, що також дуже важливо. Дякую за отримані знання і навички. В майбутньому рекомендуватиму дану автошколу друзям та знайомим:)
Олеся
13 августа 2022
Хоч вибір був і випадковим, проте я щиро рада, що потрапила саме в цю школу і саме до цих інструкторів ( Анатолій по теорії та Юрій по практичній частині ) . Навчання було цікавим і ненапряжним, проте продуктивним.
З задоволенням рекомендуватиму вас, як гідних інструкторів!!!
Руслана
12 августа 2022
Дякую викладачу Ірині за теорію.
Дуже вдячна інструктору Колі Бойко(жовта шкода),за знання і впевненість за кермом.Водіння було просто в кайф)
Олена
12 августа 2022
Автошкола чудова. Теоретична і практична підготовка на вищому рівні. Окрема величезна подяка інструктору з водіння Бойко Миколі, який змістовно та зрозуміло пояснює застосування теоретичних знань на практиці. Завдяки його підтримці та мотивації я легко освоїла механіку з нуля без стресу. Однозначно рекомендую!
Юрій
6 августа 2022
Школа чудова! Все доступно пояснюють та цікаво! Окрема дяка Руднику Владиславу за його роботу, теорія на відмінно!
Аліна
6 августа 2022
Автошкола дійсно крута. Якщо хочеш вчитися,то тебе будуть навчати найкращі! Щиро дякую Руднику Владиславу за знання, гумор і гарний настрій. Це найкращий вчитель серед усіх!
Ольга
6 августа 2022
Дуже задоволена! Викладач Рудник Владислав майстер своєї справи - теорія дуже доступна і цікава! Рекомендую!
Олена
25 июля 2022
Автошкола сподобалась, викладач теорії Рудник Владислав - дякую за знання, все доступно та зрозуміло, підготував до екзамену дуже добре.
Велике дякую інструктору Наталії за навчання навичкам водіння, розуміння та терплячість!
Автошколу рекомендую!
Галина
24 июля 2022
Ось і завершилось моє навчання в автошколі "Сігма" (Торгмаш). Дуже сподобались курси, жодного разу не пожалкувала, що прийшла саме сюди. Теорію викладав Рудник Владислав Олександрович, який тримає увагу слухачів завдяки якісній подачі матеріалу з прикладами з життя та з ноткою гумора.
Інструктор з практики - Наталія Поправка. Завжди підтримає, заспокоїть, що є дуже важливим на початкових заняттях.
2,5 місяці пролетіли немов одна мить.
Дякую автошколі "Сігма" за знання та позитивні емоції!
Оксана
23 июля 2022
Чудова автошкола! Викладач з теорії Владислав вміє пояснити навіть найважчі теми простою мовою????. А інструктор з водіння Наталія просто і гумором навчить водити навіть того, хто в житті не бачив машини з середини ????
Інна
23 июля 2022
Очень рекомендую эту автошколу. Хорошие преподаватели, легко и доступно объясняют информацию. Как говорится "просто о сложном". За два месяца полностью выучила теорию и научилась вождению, хотя до этого ни разу в жизни не садилась за руль. Лучшая автошкола в Броварах.
Инна
22 июля 2022
Очень рекомендую эту автошколу. Хорошие преподаватели, легко и доступно объясняют информацию. Как говорится "просто о сложном". За два месяца полностью выучила теорию и научилась вождению, хотя до этого ни разу в жизни не садилась за руль. Лучшая автошкола в Броварах.
Валерія
19 июля 2022
Хороша школа. Викладач теорії Приказчик Петро Васильович професійний, ввічливо і зрозуміло відповідає на всі питання, теми пояснює доступною мовою.
Смирнова Катерина
11 июля 2022
Дякую автошколі "Сігма" за якісне навчання, а особливо Демченку Олександру Васильовичу. Після навчання в автошколі "Сігма" можна скласти іспити самостійно, забудьте страшилки про хабарі в ТСЦ.
Ирина
22 января 2022
Выражаю огромную благодарность Приказчик Петру Васильевичу за теорию.Вы супер педагог,даёте знания легко и доступно,знаете как удержать внимание;благодаря вам сдала теорию без ошибок.
Отдельное спасибо Прибылову Александру за практику-100%рекомендую,крутой инструктор!!
Ирина
22 января 2022
Хорошая автошкола.Преогромнейшая благодарность преподавателю теории Приказчик Петру Васильевичу за отличное и доходчивое преподавание теории,благодаря Вам сдала теорию в сервисном центре без одной ошибки.
Спасибо администратору Ирине и директору автошколы ,сдавать вам внутренний экзамен по вождению одно удовольствие.
Отдельное спасибо инструктору по вождению Александру(на желтой шкоде)-очень рекомендую как для обучения,так и для частных занятий, вылаживается на 100%.
Ирина
22 января 2022
Хорошая автошкола.Преогромнейшая благодарность преподавателю теории Приказчик Петру Васильевичу за отличное и доходчивое преподавание теории,благодаря Вам сдала теорию в сервисном центре без одной ошибки.
Спасибо администратору Ирине и директору автошколы ,сдавать вам внутренний экзамен по вождению одно удовольствие.
Отдельное спасибо инструктору по вождению Александру(на желтой шкоде)-очень рекомендую как для обучения,так и для частных занятий, вылаживается на 100%.
Maxim
14 января 2022
Отличная автошкола. Отдельная благодарность преподавателю теории Приказчику П.В.
Также спасибо моему инструктору Скворцову И.Е.
Лилия
28 декабря 2021
Очень благодарна преподавателю теории Приказчику Петру Васильевичу. По началу теория ПДД показалась мне очень запутанной и непонятной...был страх. Но благодаря креативной и оригинальной подаче материала Петром Васильевичем ,со временем ( при чём буквально через несколько занятий) материал мне стал понятен. Пётр Васильевич по несколько раз объяснял одну и ту же тему,разбирали вопросы до того момента,пока они не становились понятными.Всегда спросит:"всё ли понятно ученикам","есть ли вопросы". Пётр Васильевич не только хороший преподаватель,а и замечательный человек. СПАСИБО!!!
Катерина
18 декабря 2021
Однозначно хочу рекомендувати дану автошколу, я проходила теоретичний курс "вихідного дня" викладач Ірина Олегівна отримала усі теоретичні знання які потрібні і для здачі екзамену в і для водіння на практиці, також рекомендую свого інструктора з практичної частини Миколу "на зеленій шкоді' я абсолютно не вміла і не мала навчики їзди, все доступно, спокійно пояснюєя якщо потрібно не один раз. Кому потрібні не тільки права але і знання рекомендую дану автошколу.
Игорь
29 ноября 2021
После курса занятий в автошколе по мотовождению, здал экзамен на категорию А с первого раза!
Покрытие на экзамене было мягко говоря не очень, с мелкими камушками, было сложно, но вполне возможно сделать все упражнения указаные инспектором для фиксации экзамена на видео.
Так-же учитывая что я никогда не ездил на мотоцикле до этого мотокурса, ну разве что пару раз прокатился у друзей и несколько раз проехал на своём, чтоб привыкнуть к управлению отличному от автомобиля, инструктор Долгова Татьяна объяснила и указала на ошибки, поправила по основным упражнениям для экзамена, и дала много жизненных советов по практическому мотовождению.
Хотелось бы выразить благодарность автошколе, её руководству и инструктору Татьяне, за проявленное внимание, четкий инструктаж, индивидуальный подход к ученикам.
Большое спасибо!!! )
Тетяна
28 сентября 2021
Заняття з теорії викладала Ірина Олегівна, все було чітко, легко для розуміння, матеріал засвоївся та підкріпився практикою водіння на авто. Можу рекомендувати автошколу, тут дійсно є можливість вивчити та головне, розуміти правила дорожнього руху, а також отримати практичні навики керуванню автомобілем.
Богдан
28 сентября 2021
В цій автошколі працють професіонали своеї справи з інструктором Кузняк Ярославом було їздить круто якщо щось було не так то в любій ситуації допоможе та поправить. І викладач теорії Ірина Олегівна правельний викладач і класно викладає та виконує свої обов‘язки. Дуже класна автошкола рекомендую викладача з теорії та інструктора.
Марина
27 сентября 2021
Очень довольна выбором автошколы Сигма, спасибо большое преподавателю Ирине Олеговне. Стой лёгкостью с которой она преподаёт курс, информация воспринимается и запоминается на ура. Спасибо инструктору Александру Егоровичу за его индивидуальный подход к каждому ученику. И большая благодарность директору за такую автошколу, просто удивительный человек. При выборе автошколы, рекомендую выбрать именно Сигму.
Олена
27 сентября 2021
Дуже сподобались курси, теорію викладала Ірина,вона дуже цікаво розповідає, вміє тримати увагу учнів, інформації подана в дуже легкій формі.А практику викладав Євген, теж дуже гарний викладач.Рекомендую дану школу.
Карина
27 сентября 2021
Большое СПАСИБО Ирине Олеговне,я и предположить не могла ,что теория может быть такой интересной и лёгкой,классная подача,все по сути ну вообщем я довольна на все 100,преподаватель от Бога!
Ганна
27 сентября 2021
При реєстрації на курси пані Сніжана все пояснила, допомогла, порадила, я встигла зареєструватися за 2 дня.
Інструктор з теорію Ірина Олегівна - чудова. З кожного заняття уходишь в гарному настрої. Все зрозуміло і добре запам'ятовується, а важливі моменти періодично повторюються короткими питанням. Завдяки цьому добре відчувається зв'язок між розділами і структуруються знання.
Інструктор з практики - Кузняк Ярослав. Не сподобався у спілкуванні. Постійні зауваження та критика, жодних підбадьорень, що насправді дуже важливо в навчанні. На майданчику більш-менш пояснює, а от у місті складно координувати рухи, не опрацьовуються основні алгоритми дій.
На бажання зміни інструктора адміністрація автошколи відреагувала без проблем, нового інструктора обрали з урахуванням особливостей попереднього досвіду, що говорить про індивідуальний підхід та турботливе ставлення до учнів.
Як закінчу практику з новим інструктором, то допишу ще коментар.
Алина
27 сентября 2021
Прошла курс, все понравилось, доступная подача материала, интересные преподаватели, удобный график посещения! Больше спасибо!
Инна
27 сентября 2021
Проходила обучение у Ирины Олеговны, очень понравилась как преподаватель и как человек, на занятиях было интересно слушать, весело и информация залетала за раз.
По практике скажу так, ездила с Олександром Свешником, 15 занятий очень мало, но научил ездить с полного нуля, шишок много ему набила, простите!!!! Я всем довольна, благодарю Вас)))))
Владислав
27 сентября 2021
Прекрасная Автошкола, хороший учитель с теории обьясняет все легко и доступно для каждого, добрый и отзывчив хорошо работает с группой.
Попался прекрасный инструктор с практики учи всему быстро и четко, Ярослав вы самый лучший.
Анна
8 сентября 2021
Хочу сказать огромное спасибо Ярославу Степановичу за обучение, за знания, за практику. С ним было очень легко и интересно учиться. Он спокойный и веселый человек, всегда подсказывал и не давал падать духом при неудачах. Рекомендую инструктора Ярослава Степановича, выбрав его вы ни за что не пожалеете!
Яна
8 сентября 2021
Я навчалась у Ярослава Степановича, дякуючи йому навчилася впевнено їздити за кермом та удосконалила свої знання ПДР. Дуже спокійний та розуміючий інструктор, ніколи не дорікав, якщо я чогось не знала, а навпаки підтримував і допомогав у незрозумілих ситуаціях. Тож, якщо Ви шукаєте класного інструктора по водінню, рекомендую Ярослава Степановича, з ним Ви навчитеся гарно керувати авто!
Евгения
26 августа 2021
Всем рекомендую обучение именно в этой школе ) Сигма стала для меня тем местом, где обучение проходило легко и интересно)
Огромная и отдельная благодарность Дасик Ирине Олеговне за легкую и интересную подачу теории) Александру Прибилову за яркие и положительные эмоции в практических занятиях)
Очень рекомендую школу, так как материал подаётся легко и по сути. А практика проходит максимально качественно. Учат абсолютно всему, что нужно для того, чтобы комфортно чувствовать себя за рулём ( даже начинающему автомобилисту) Ирина и Александр стали не просто «преподавателями» ,которые ответят на все вопросы. Но и хорошими друзьями, которые всегда поддержат ) а когда были экзамены, они переживали, как за себя. Очень приятно осознавать, что есть такие преподаватели.
Желаю школе и нашим «педагогам» много новых учеников и процветания.
Вікторія
26 августа 2021
Автошкола сподобалась. Гарна викладач теорії Ірина Олегівна, доступно дає інформацію. Прибилов Олександр, який був моїм інструктором також сподобався. Дякую автошколі Сігма. В Броварах ви мабуть найкращі,так як я з Києва))
Олексій
17 августа 2021
Чудова автошкола, рекомендую усім!
Окрема подяка викладачу теорії Руднику Владиславу Олександровичу за дуже цікаві, повчальні і змістовні заняття з безліччю цікавих випадків із життя! 2.5 місяці пролетіли як одна мить і зовсім не хотілось "прощатись" з Вами.
Дуже Вам дякую!
Жанна Коваленко
12 августа 2021
Часть 4. Завершение и итог.
У меня осталось совсем мало часов откатать и все решит МРЕО. Но благодаря моим преподавателям - я уверена, все закончится шикарно.
В конечном итоге хочу сказать всем тем кто выбирает как и я автошколу по отзывам - останавливайтесь на моем рассказе и несите документы в Сигму. Поверьте, после окончания вы не пожалеете о своем выборе, а я буду просто радоваться что мой отзыв остался полезным для десятков человек????
Жанна Коваленко
12 августа 2021
Часть 3. Продолжение.
Рудник Владислав Александрович Все разложил по полочках в моей голове и в головах одногруппников. Слушать было всегда увлекающее, так как все ситуации, правила и запреты рассматривались на реальных примерах. Владислав Александрович, хочу сказать Вам спасибо за то, что всегда помогали мне в решении проблем и за шутки в наш адрес на внутреннем экзамене???? Вас никогда не забуду, и если понадобится еще раз придти, то приду только к Вам))
Вождение. Ляхно Александр. К Вам всегда хочется не то что идти, а бежать на занятия. Я согласилась променять свой сон перед работой ради того, чтобы ехать на 8 утра к человеку который научит всему, чего знает сам, расскажет анекдот и просто поддержит любую тему разговора. Вы научили не боятся скорости и машин которые резко тормозят прям перед тобой???? Уже со второго занятия мы катались по городу, а не крутили змейки по площадке. В общем, тоже если возвращаться - то только к Вам))
Жанна Коваленко
12 августа 2021
Часть 2. Продолжение.
И уже «через 20 минут» как мне то казалось (на самом деле через 4 часа) я уже ехала в маршрутке обратно и с нетерпением ждала следующее занятие. Ждала, потом еще раз ждала, а теперь грущу от того, что они закончились и мне все же приходится спать в воскресенье, а не путешествовать????
Теперь немножко про наш супер-коллектив.
Группа. Нас было много. Настолько заполненную аудиторию видела только в университете. И то на первом курсе и то на первых занятиях. Раззнакомится, конечно же я смогла только под конец занятий и теперь об этом жалею. Ко всем привыкла, за всеми скучаю. Ребята все веселые, умные. Или то нам повезло или же у нас просто был прекрасный преподаватель. Дальше про него))
Рудник Владислав Александрович. Человек с большой буквы. Все лекции по теории проходили в дружелюбной атмосфере и на легке. То ли у нас такая понимающая группа либо у нас был супер преподаватель - решать вам, но Владислав Александрович - 100% человек мастер своего дела.
Жанна Коваленко
12 августа 2021
Часть 1 моего рассказа.Выбрала автошколу по отзывам, нашла Сигму очень быстро и ради интереса, даже чтобы просто уточнить пару вопросов оставила заявку на сайте. Через пару часов со мной связалась методист, а через неделю было первое занятие по теории. Перед первым занятием было очень волнительно, так как совершенно чужой город, незнакомые люди и только единственное знакомое место в Броварах - это Терминал)) У меня была воскресная утрешняя группа и одна из причин по которой я еще парилась - это смогу ли я - любитель долгого и крепкого сна, просыпаться рано утром в свой выходной и ехать через весь Киев на занятия. Ладно, рассказывать о своих страхах и волнениях могу долго, перейду к главному)
23 мая, первая лекция. Я опаздываю)) не удивительно, сказал бы Владислав Александрович)) Но, признаюсь сейчас, я честно не хотела. Засыпая в маршрутке еду в Бровары и думаю как же я высижу 4 часа теории если я очень хочу спать. Но зря волновалась. Лекция интересная, время не то что бежало, а летело со скоростью света.
Маргарита Петрова
4 августа 2021
Автошкола супер, рекомендую, тут працюють професіонали своєї справи! Коли я записувалася на курс, адміністратор дуже добре і зрозуміло проконсультувала. Окрема подяка викладачу теорії Владиславу Олександровичу за цікаві та змістовні лекції, а також відмінне почуття гумору - ходила на заняття із задоволенням! Також дякую інструктору Олександру за навчання водінню та його великому терпінню - він зрозуміло та спокійно пояснює і підправля' та підказує, коли це потрібно.
Інна Трохлєб
2 августа 2021
Викладацький талант Владислава Олександровича не дозволив пропустити жодної лекції! Кожне заняття змістовне, цікаве, проілюстроване купою прикладів із життя. Окремо слід відзначити почуття гумору викладача! За змістом, підходом до викладання та організацією теоретичний курс на найвищому рівні! Також дякую інструктору Олекандру за навчання практичним навичкам і терпіння!
Оксана
1 августа 2021
Вибрала автошколу по хорошим відгукам від знайомих і не помилилась. Дівчата по телефону зрозуміло про все проконсультували. Директор відкрита і добра людина, до якого можна звернутися з будь-яких питань. Окрема подяка викладачу теорії Владиславу Олександровичу за цікавий і веселий підхід до навчання, вся група дуже задоволена.
Галина
31 июля 2021
Выбрала автошколу Сигма на Торгмаше,так как мне близка ездить,видела много разных отзывов,как хороших,так, и не очень хороших. Но исходя с моего личного опыта,я довольна автошколой. Теорию нам преподавал Рудник Владеслав, доходчиво преподает теорию,слушала теми с удовольствием,хотя не всегда получалось быть на занятиях из за роботы,большое спасибо Вам за ваш труд,и интересную подачу материалов. Ещё хочу выразить благодарство моему учителю по вождению Олександру,человек внимательный,объясняет всё доходчиво,и понятно.Вообщем ,я довольна что выбрала автошколу Сигма,не жалею о своём выборе,рекомендую????????
Алина
17 июня 2021
Если вы хотите научится очень круто водить автомобиль, тогда вам точно к инструктору Кишковскому Николаю. Он очень хорошо объясняет , показывает, а главное , что занятия проходят на легке, весело и с юмором. Очень рекомендую обращаться к нему. Николай , огромное вам спасибо за все)))
Карпец Наталия
30 мая 2021
Хочу сказать большое спасибо, преподавателю автошколы "Сигма" Борисполь, Татьяне Николаевне за прекрасное ведение теории, интересный материал, все очень понятно и четко розказивает инструктору Дмитрию за вождение, Александру Василевичу за понимание и терпение! Автошкола супер рекомендую, работают только профессионалы...Огромное вам спасибо за ваше терпение... Рекомендую...
Подгорна Олена
23 мая 2021
Большое спасибо хочу сказать Петру Васильевичу за теорию, все очень понятно и чётко розказивает, также большое спасибо инстуктору по вождению Ярославу Степановичу все очень круто :розкажет, покажет и поможет. Автошкола Сигма рекомендую!
Валера
6 мая 2021
Обслуживание на высоте. Спасибо Автошколе за полученные знания. Рекомендую.
Дзекунова Вікторія
5 мая 2021
В першу чергу хочу подякувати викладачу Петро Васильовичу за професіоналізм, за підход для учнів, за цікавий матеріал, дуже приємно бачити коли людина розуміє свою справу і ти з великою цікавістю слухаєш викладача.Також дасть чудову пораду і насамперед вислухає вас, допоможе з роз'ясненням матеріалу.І також подякувати інструктору Миколаю Миколайовичу за вміння доступно пояснити практичні знання.Також вдячна за терпеливість , завжди приємно прийти до інструктора на заняття, оскільки знаєш что найближча година пройде з легкістю і великим задоволенням від процессу.Щиро вдячна Автошколі "Сігма" Бровари за таких чудових викладачів як Петро Васильович і Микола Миколайович
Лика
24 апреля 2021
Дуже гарна автошкола, а все завдяки викладачу з теорії Петру Васильовичу. Легка подача навчального матеріалу та цікаві заняття
Тетяна
22 апреля 2021
Велика вдячність Петру Васильовичу за надані мені знання теоретичного матеріалу! Все доступно, легко та пізнавально!
Виктор Дмитриев
22 апреля 2021
Я очень благодарен преподавателю Приказчику П.В. за умение правильно и доступно преподносить материал, за терпение. Несмотря на то, что задавал одни и те же непонятные для меня вопросы, всегда спокойно отвечал. Очень рад что попал именно к этому преподавателю)
Анастасія
18 апреля 2021
Дуже вдячна викладачу Петру Васильовичу за знання та підхід до своєї справи. Професіонал в своїй роботі, заняття проходять легко та пізнавально. Завжди пояснить, вислухає та порадить. Дякую Вам!
Віка Топіха
15 апреля 2021
Хочу сказати слова великої вдячності Ірині Олегівні, яка дуже доступно і якісно роз'яснювала теоретичний матеріал, Приємно відвідувати всі заняття. А також, дякую своєму інструктору Дмитру Володимировичу за його терпеливість і вміння навчити мене водінню всі заняття відвідувала з радістю небоячись зробити момилки. Завжди пояснить враховуючи що я взагалі немала ніяких навичок водінню. Дякую Ірина Олегівна та Дмитро Володимирович.
Лідія
15 апреля 2021
Я дуже вдячна Приказчику Петру Васильовичу за його працю і терпіння.Рекомендую викладача для навчання
Виктор
14 апреля 2021
Викладач Приказчик П.В. - викладач із неймовірним багажем знань, чудово та зрозуміло пояснює матеріал, доповнює теорію ситуаціями із життя. Приємно відвідуватя всі заняття, особливо цінним були поради щодо складання іспитів. Рекомендую заняття у даного викладача
Виктор
14 апреля 2021
Викладач Приказчик П.В. - викладач із неймовірним багажем знань, чудово та зрозуміло пояснює матеріал, доповнює теорію ситуаціями із життя. Приємно відвідуватя всі заняття, особливо цінним були поради щодо складання іспитів. Рекомендую заняття у даного викладача
Оксана
14 апреля 2021
Дякую автошколі за навчання. Викладач з теорії Петро Васильович дуже хороший. Пояснює все доступно. Інструктор з практики Євгеній вміло і без ніяких проблем пояснював, має витримку. Дякую!!!
Оксана
14 апреля 2021
Дякую автошколі за навчання. Викладач з теорії Петро Васильович дуже хороший. Пояснює все доступно. Інструктор з практики Євгеній вміло і без ніяких проблем пояснював, має витримку. Дякую!!!
Лесч
13 апреля 2021
Чудова автошкола і викладач найкращий Приказчик Петро Васильович, зажди все пояснить доступно, НАЙКРАЩИЙ рекомендую!!!
Любов Мельник
13 апреля 2021
Дуже сподобалося навчання в автошколі. Хочу сказати слова великої вдячності Ірині Олегівні, яка дуже доступно і якісно роз'яснювала теоретичний матеріал і як це на практиці буває і своєму інструктору Дмитру Володимировичу за його велику витримку, терпеливість і вміння навчити мене водінню.
Чи буду рекомендувати автошколу "Сігма"?
Звичайно. Так.
Оксана
13 апреля 2021
Дякую викладачу теорії Петру Васильовичу за теоретичну підготовку
Комар Светлана
10 апреля 2021
Школа хорошая, ничего не скажешь.Никаких дополнительных доплат не требуют. Учитель по теории Ирина Олеговна лучшая в етом деле, очень понятно все объясняет,с удовольствием хочется идти на занятия. Отдельное СПАСИБО инструктору по вождению Каюн Степану, быстро научил вождению, спасибо ему за нервы, терпение в етом не лёгком бою.!!!????
Владислав
10 апреля 2021
Дякую велике Автошколі за знання, які я отримував протягом навчання. Велика вдячність Петру Васильовичу за викладання теорії!
Прокопенко Владислав
8 апреля 2021
Дуже чудова автошкола з хорошими інструкторами та викладачами. Окремо хотів би подякувати Степану за навчання. Дуже чудовий інструктор з яким зразу можна знайти спільну тему. Всі 15 занять я провів із задоволенням. Дякую!
Ляшкевич Женя
10 марта 2021
Спасибо за обучение в автошколе, отдельное спасибо Степану за обучение вождению.
Екатерина
2 марта 2021
Вот и подошло к концу моё обучение в автошколе "Сигма". Не знаю как там у других, но мне повезло и с преподавателем теории и инструктором.
Спасибо большое Приказчик Пётр Васильевич за Ваше доступное и терпеливое обучение по теории) Занятия проходили на позитивной ноте, не было скованости и страха, все было понятно)
И хочу также поблагодарить инструктора по вождению Каюн Степана, который очень доступно, СПОКОЙНО все объяснял, никогда не повышал тон, не нервничал, не раздражался, а просто терпеливо и спокойно учил как нужно водить)))
И ещё, что для меня не маловажно, это то что если "не дошло", то тебе расскажут и покажут столько раз, что бы все было понятно и все получилось)))
Спасибо Вам большое.
Рудь Роман
3 февраля 2021
Олександр викладач відмінний
Инна Оксанич
31 января 2021
Доброго дня. Ось нарешті можу залишити свій відгук про автошколу "Сігма". Рекомендую всім, не пошкодуєте. Щиро дякую викладачу з теорії Ірині Олегівні. Чудовий педагог, хороша людина. Це ж саме можу сказати і про інструктора з водіння Дмитра Володимировича. Він також добрий і, що головне, терплячий. Бажаю Ірині Олегівні і Дмитру Володимировичу доброго здоров'я і старанних учнів.
Леся
28 января 2021
Доброго дня! Хочу подякувати Автошколі "Сігма", всьому колективу!!! Дуже вдячна викладачу з теорії Ірині Олегівні, 4 години пролітали не помітно, все доступно, цікаво, грамотно!! Дякую!! Рекомендую.
Гость
26 января 2021
Хочу поблагодарить автошколу Сигма за обучение! Теорию преподавала Ирина Олеговна,большое ей спасибо! Занятия интересные,все понятно и доступно! Записывайтесь к ней,не пожалеете!!
Отдельная благодарность Сергею Гончаренко за познавательные уроки вождения! Я водитель и это заслуга моих преподавателей!!
Віка
24 января 2021
Все сподобалось. Видача з теорії, Ірина, супер: все пояснює, показує, розказує. Заняття дуже подобались.
Викладач з практики, Антон, йому велике спасибі. Дуже классно та зрозуміло все пояснює, помилки виправляє, завжди на зв'язку. (Вчилася з нуля) Рекомендую!
Віталій
23 января 2021
В школі навчають дуже доступно та професійно. Це стосується як викладача теорії Петра Васильовича, так і інструктора по водінню Ляхно Олександра, який є прикладом витримки, професіоналізму та спокою незважаючі на мої численні помилки на початку навчання
Женя
22 января 2021
Здравствуйте. Школа отличная. Преподаватели на высоте. Особая благодарность инструктору Саше Ляхно. Спасибо за Ваш нелёгкий труд.
Дмитро
21 января 2021
Доброго вечора.
Хочу залишити відгук про інструктора Ляхно Олександра. Це справжній професіонал своєї справи. Він дійсно на своєму місці. З ним легко, спокійно і саме головне, все зрозуміло. Дякуючи йому маю посвідчення водія та з задоволенням керуюю автомобілем. Раджу всім навчатися водінню авто в авто школі СІГМА,а саме у Ляхно Олександра. Дякую.
Микола
21 января 2021
Я хочу залишити свій відгук і вдячність інструктору Олександру Ляхно. Він професіонал своєї справи. Олександр дуже відповідальний. З ним легко та просто, все зрозуміло та зовсім не страшно.
Завдяки йому були здані всі екзамени та отримане посвідчення водія.
Якщо вам потрібно навчитись водінню-йдіть на навчання в автошколу СІГМА, не пожалкуєте!!!
Віта
21 января 2021
Доброго дня. Навчалася водінню в автошколі "Сігма" Хочу залишити свій позитивний відгук щодо інструктора- Олександра Ляхно. Уважний, доброзичливий, вміє доступно і коректно всє пояснити. Завдяки йому насьогодні я без проблем сідаю за кермо свого авто. Дякую Вам Саша. Бажаю Вам побільше хороших і вдячних учнів. А всім рекомендую інструктора - Олександра Ляхно.
Гість
13 января 2021
Школа чудова.Рекомендую.
Тетяна
13 января 2021
Доброго дня.Я хочу подякувати Дасік Ірині Олегівні за отриманні знання з теорії.Вчитель чудовий,доступно,цікаво і зрозуміло викладає,якщо ви хочете отримати знання,а не поспати,то вам до неї.Ірино Олегівно,дякую Вам. З приводу інструктора і його професійної придатності -це ЖАХ! Я не задоволена,навчав Ляхно Олександр.Його емоції переповнюють,висловлюється не пристойно,емоційний натиск заважає навчанню.Велике прохання вплинути на морально не стійку і корумповану людину-людські якості,якої дали збій і яка вимагає додаткову плату за роз'яснення, а без грошей ігнорує.В школі є інші толкові інструктори,які діляться водійським досвідом із задоволенням,наприклад Кишковський Микола Миколайович!!!!
P.S.головне результат-отримане водійське посвідчення(не дивлячись на осад в душі).Дякую автошколі "Сігма"
Ніна
11 декабря 2020
Я ВОДІЙ!!! Дякую автошколі Сігма а зокрема Дасік Ірині Олегівні викладачеві з теорії за професійне та змістовне подання матеріалу, а також інструктору з водіння Кишковському Миколі Миколайовичу за терпіння .за професійне навчання кермувати. Я щиро вдячна всім.
Елена
10 декабря 2020
Задоволена викладачем з теорії - Ірина Олегівна.
Все зрозуміло , що не зрозуміло, триста разів розжовувала. Переймається за кожного учня , як ща себе , дякую !
Евгения
22 октября 2020
Эту автошколу выбрала по восхищённым отзывам знакомых, которые ранее учились в ней. Чесно сказать, не пожалела. Теорию объясняют просто и доходчиво.
Отдельное спасибо инструктору Гончаренко Сергею за его профессионализм, спокойствие, понимание, чувство юмора и внимательность. Он, однозначно, мастер своего дела. Занятия проходят познавательно и весело.
Отличная автошкола. Рекомендую!
Ольга
14 июля 2020
Начну с хорошего. Преподаватель по теории Пётр Васильевич очень хороший, объяснял доступно, повторял и разжёвывал, если просили или не поняли. К каждой теме был рассказ из жизни в стиле ожидание-реальность. Всегда была возможность его набрать, задать вопрос. К сожалению, карантин ввел свои коррективы в наш график и теорию мы доучивали сами. Было предложено продолжить занятие с другими группами после послабления, но я решила не заморачиваться.
Инструктор по вождению. У меня была Гамельтон Александра. Очень ей благодарна. Каждое занятие мы изучали что-то новое в теории и практиковали это, пока не получится, повторяли изученное, помогала избавиться от страха, поддерживала.
А теперь плохое, организация в школе на нуле. Карантин-ок, но можно было собрать группу, сказать, те кто отходил практику делать так, кто ещё ходит звонить сюда, по таким вопросам вот тел. Нам же приходилось собирать информацию по крупицам друг от друга и уже потом в офисе уточнять. Это конечно из-за карантина, но тем не менее
Виктория
3 июня 2020
Уроки вождения с инструктором Сергеем Гончаренко всегда проходят "на ура". Интересно, содержательно и весело. Много интересных практических советов, наработка необходимых для водителя навыков безопасной и аккуратной езды, а также вождение автомобиля в экстремальных условиях. Спасибо за приобретённые знания и навыки, а также за интересные и содержательные занятия!Самые высокие оценки профессиональным качествам инструктора и автошколе.
Евгений
17 марта 2020
Позитивная обстановка и доходчивое объяснение практики и теории вождения – вот отличительные черты автошколы «Сигма». Уже после первого занятия в группе под руководством Петра Васильевича я понял, что обучение будет правильным и интенсивным. Большое спасибо за обучение без стресса!
Наталия
29 февраля 2020
Дуже вдячна викладачу Петру Васильовичу, за цікаві лекції, інформативні, доступно розповідає. А також водію-інструктора Олександру , який просто і також доступно все розповідає.Водіння проходило дуже цікаво. На заняття ходила із задоволенням. Дуже вдячна школі, за таких працівників, людей своєї справи. Рекомендую всім. За школу дізналась випадково, так як для мене лекція 4 годинна підходить, раз на тиждень.
Маргарита
12 февраля 2020
Дуже вдячна інструктору з водіння Сергію Сергійовичу за ефективне викладання, за те, що підтримував і був терплячий під час навчання, а також допоміг перебороти страх перед дорогою і невпевненість!
А також дякую Прикажчику Петру Васильовичу за чудове викладання теорії, за зрозумілі пояснення і позитивну атмосферу на заняттях! Буду вас рекомендувати всім своїм знайомим.
Мария
11 февраля 2020
Хочу выразить свою благодарность замечательному преподавателю по теории Петру Васильевичу. Лекции были интересными и информативными. Подготовка к теоретическому экзамену была основательной, качественной и давалась легко. Благодарю Вас за спокойную, весёлую и доброжелательную обстановку на уроках! Автошколу „Сигма” рекомендую! Пётр Васильевич - Вы лучший!
Алла
10 февраля 2020
Хочу подякувати за теоретичний курс викладача Петра Васильовича. Дуже цікаві змістовні лекції. Також висловлюю вдячність за практичний курс водію-інструктору Олександру.
Юлия
5 февраля 2020
Хочу оставить отзыв и поблагодарить суперклассного инструктора Гончаренко Сергея! Я 10 лет боялась сесть за руль, хотя на права сама сдавала. Но супер профессионализм и прекрасное чувство юмора Сергея помогло напрочь избавиться от этого страха. На первом же занятии мы выехали в город и вуаля - я кайфовала от езды! И с каждым разом мне хочется еще и еще делать новые маневры и исследовать новые маршруты! Сергей, огромное вам СПАСИБО за высокий уровень мастерства в преподавании и человеческое доброе сердце!
Ульяна
25 апреля 2019
Огромное Благодарю,Александру Владимировичу за теоритический курс!!!Занятия были интересными и познавательными..А.В. на занятиях рассказывал много ситуаций из жизни,что может помочь за рулём...
Инструктор Сергей...Он умничка!!!!!
Все по полочкам разложит и объяснит!!Учиться вождению,одно удовольствие.
Желаю инструктору и преподавателю, процветания и благодарных учеников.
Ірина
21 апреля 2019
Щиро вдячна Олександру Володимировичу за теоретичну частину курсу та панові Сергію за практичну. Ви дійсно вкладаєте душу у справу, якій присвятили більшу частину життя. Гордо полишила школу відмінницею. Дякую за підтримку на кожному кроці
Наталія
19 ноября 2018
Автошколу обрала з оголошеня в Фейзбуці і не пошкодувала про свій вибор. Все чого навчали пам'ятаю й досі. Уроки теорії та водіння завжди були дуже цікавими) Відношення до учнів просто чудове. Велике Дякую всьому персоналу а саме методисту Валерії ,вчитилю теоретичних заннять Петру Ананійовичу, та інструктору Віктору , їхніми порадами користуюся досі)))) Всім буду рекомендувати Автошколу Сігму
Яна
5 июля 2018
Автошколу обрала по рекомендації друзів і не пошкодувала. Все чого навчали пам'ятаю й досі. Уроки теорії та водіння завжди були дуже цікавими) Відношення до учнів просто чудове. Велике Дякую Петру Ананійовичу, та інструктору Віктору , їхніми порадами користуюся досі)))) Всім буду рекомендувати цю школу
Лилия
4 июля 2018
Автошколу выбрала по рекомендации знакомых, которые ее заканчивали и не пожалела об этом. Хочу поблагодарить преподавателя теории за доступное и интересное изложение материала. Особенно хочется поблагодарить инструктора по вождению за его терпение и профессионализм.
Іван
10 февраля 2018
Подарував дружині 20 занять з водіння. Права отримувала дружина давно, навички водіння забуті, ризикувати власним авто не наважились, тому за відгуками звернувся в СІГМУ. Висловлюю подяку за безмежну витримку інструктору Сергію Олександровичу. Дружина залишилася задоволеною, відкатала всі години. Мені наразі не страшно довірити авто дружині, ще сперечаємося, хто буде за кермом)
Гость
5 октября 2017
Всем, кто сейчас выбирает автошколу, советую Сигму. Я сделал свой выбор в пользу Сигмы — и не жалею. Теперь я больше года как уверенный водитель. Все, что я знаю и умею на дороге, я обязан преподавателям и инструктору Александру этой автошколы. Спасибо за Ваш труд и понимание! Всех Вам благ))
Ольга
12 апреля 2017
Дуже давно хотіла здати на права, але не наважувалась. Коли нарешті наважилася записатися на курси, то постала проблема перед вибором автошколи. Від знайомого почула схвальні відгуки про СІГМУ і вирішила зупинити свій вибір на цій автошколі. І не шкодую! Я просто була в захваті від занять. Професійний викладач Олександр Сергійович і досвідчений інструктор Віктор зробили свою справу — тепер я водій! Дуже вдячна за отримані знання і навички водіння.
Александр
12 октября 2016
Рекомендую эту автошколу. Преподаватели легко и доступно преподносит учебный материал, уроки вождения — на высоте! Видно, что преподавателям (хочу особо отметить Александра Владимировича) не все равно. Знания доносятся в доступной форме. В итоге, из нашей группы большинство, включая меня, сдали экзамены с первого раза. Спасибо Вам большое!
Альона
25 августа 2016
Выбирала автошколу по положительным отзывам в интернете — остановила свой выбор на Сигме и не ошиблась. Благодарю за интересные уроки. Хочу выразить особую благодарность инструктору по вождению Сергею — доходчиво все объяснял, на каждом занятии были новые маневры, закрепление пройденных, указывал на ошибки. И как результат: теорию и практику сдала с первого раза. Однозначно буду рекомендовать автошколу Сигму своим друзьям и знакомым!